Westendorps Fanfare naar concours in Zutphen.

En eindelijk was het zondag 26 november, dé dag dat het moest gebeuren, om half 8 in de ochtend vertrokken we met de bus richting Zutphen. We mochten als eerste optreden met als voordeel dat we ook op het podium mochten inspelen, dit geeft vaak al iets meer rust en vertrouwen. Iedereen pakte zijn of haar spullen en ja, dit jaar was al het benodigde materiaal gelijk al mee gekomen. (Wel fijn, want de trouwe supporters van destijds zaten nu al bij in de bus….) En omdat er elke keer tijdens een concours wel iets gebeurt waar jaren later nog over gesproken wordt,  kon het deze keer ook niet uitblijven … een naad van de broek begaf het op een  vreselijk verkeerd moment op een vreselijk verkeerde plek … gelukkig viel de schade mee en had dit gebeuren geen invloed op ons spelen (nemen we aan J).

We hebben de 3 mooie nummers naar eer en geweten uitgevoerd en dat in het laatste stuk een (pauk)stok z’n eigen gang ging hebben we maar gewoon voor lief genomen . Voor ons gevoel hadden we fijn muziek gemaakt en lag ons lot in handen van de jury.

Om 14.00 was de uitslag bekend en werd ons harde werken fantastisch beoordeeld: een eerste prijs met promotie!!! 85,75 punten. Wat waren we blij en trots!! Al die uren van oefenen en herhalen had zijn vruchten afgeworpen! De felicitaties en knuffels gingen over en weer.

De terugreis werd uiteraard heel gezellig en de aankomst bij de Vos was overweldigend! Versieringen en zelfs vuurwerk gaf ons een warm welkom. Via een prachtig versiert café liepen we naar de grote zaal waar zangvereniging DES een tweetal prachtige nummers voor ons zong. Mooie teksten als “iedereen  heeft zo zijn dromen” pasten perfect bij de euforische stemming.

Mooi dat een klein dorp groot kan zijn door zo met elkaar om te gaan. Ook kwamen er mensen van zusterverenigingen ons de hand schudden en dronken gezellig een glaasje mee. Om 17.30 genoten we gezamenlijk van een warme hap om daarna tevreden en voldaan huiswaarts te keren.

Natuurlijk moet je voor zo’n dag enorm veel dingen regelen en voorbereiden, zowel voor als achter de schermen. En dan moet je ook mensen gaan bedanken, maar wat als je iemand vergeet …. daarom via deze weg voor iedereen die ook maar iets heeft bijgedragen aan deze dag: onze hartelijke dank, fijn dat wij als WFF hebben mogen genieten van jullie bijdrage en steun!

Geplaatst in Fanfare

Beatrixavond zaterdag 10 Februari 2018

Naamloos

Naamloos

Geplaatst in Feestvereniging

Informatie Avond Glasvezel Buitengebied

Glasvezel-300x199

Op 6 februari in De Vos is er een Informatie avond over Glasvezel in het buitengebied van Westendorp.

U bent van harte welkom vanaf 19:30

Klik hier voor meer informatie

Geplaatst in Home

Oproep bewoners buitengebied

Beste inwoners van het buitengebied Westendorp

U heeft enige tijd geleden een enveloppe in de bus gekregen met informatie over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Aan de aanleg zit wel één voorwaarde: 50% van alle aangeschreven adressen moet meedoen, dat zijn er in het hele gebied  Achterhoek Zuid zo’n 5600. We horen nu geluiden als: ‘Dat halen we gemakkelijk, iedereen hier wil meedoen’. Maar er zijn wel degelijk ook bewoners die er niet van overtuigd zijn dat zij er baat bij hebben. ‘Ik heb via de schotel een goede ontvangst en internet gebruik ik niet’, zijn dan argumenten die zij hanteren. En ja, het kost geld en meer dan in plaatsen waar al glasvezel ligt, of minstens (coax)kabel.

Toch is het belangrijk om mee te doen, ook al ga je er persoonlijk niet veel op vooruit of wil je het niet gebruiken. De waarde van je huis gaat namelijk wel omhoog. Aanleg en aansluiting achteraf kost namelijk fors geld, €995,= minimaal, dit is buiten het abonnement en vastrecht om! Voor nieuwe bewoners kan dat een reden zijn om naar een ander huis om te kijken, waar wel glasvezel ligt. Het goedkoopste abonnement voor één jaar (dat is de kortste periode die u moet afnemen), is goedkoper dan de goedkoopste aanleg later! (ergens rond de €680,=)

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen met een juiste beslissing, organiseren de ambassadeurs van Westendorp op 6 februari vanaf 19.30 uur een inloopavond in “de Vos”.

Daar zijn dan ambassadeurs aanwezig voor algemene vragen en informatie, maar ook een wederverkoper voor providerpakketten, zowel voor particulieren als bedrijven.

Dit is Electro World Leneman. Zij kunnen u in detail adviseren welk pakket het best past in uw situatie. U kunt dan het getekende formulier bij hen inleveren.

Tevens heeft Leneman een leuke actie waarbij “Kulturhus De Vos” gesponsord wordt, €10,= voor ieder afgesloten abonnement!   

Voor een goed advies is het wel belangrijk om te weten wat voor pakket u nu hebt en wat u in de toekomst nog extra zou willen. Er zijn namelijk wel verschillen tussen de verschillende providers.

Laten we deze kans niet voorbij gaan en zorgen dat we minimaal de 50% deelname halen!

Het is nu of nooit……

 

Wij hopen u graag te zien!

Ambassadeurs Glasvezel Westendorp

 

Geplaatst in Westendorps Belang

Vacatures voor het Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur formeel uit 3 personen.

Wie oh wie wil ons komen versterken om de kleine maar enthousiaste groep te helpen.

u kunt zich melden via mail;   sevwestendorp@hotmail.com

of bel naar Karin Kraaijenbrink – Burgers  06-29427594

Silvia  Cancian                                06-23421079

Ineke Groot Jebbink                      06-12990448

Appje sturen kan ook.

Geplaatst in S.E.V. Westendorp

Foto’s Sinterklaas intocht 2017

4FA179CF-98C1-4D97-A80F-DEACBBD6F226

 

Klik op de link voor de foto’s van de sinterklaas intocht.

https://photos.app.goo.gl/epdLTHWuxPd8rJVp2

Geplaatst in Feestvereniging

Sinterklaas intocht Westendorp 25 november

4FA179CF-98C1-4D97-A80F-DEACBBD6F226


34EDD232-381F-47B9-92B4-BB6CD839C075

Geplaatst in Feestvereniging

Foto’s zomerfeest Westendorp 2017

hallo allemaal

Het is zover, de link naar de foto’s.

Klik hier op de link en geniet nog even na van het prachtige zomerfeest.

Allemaal bedankt voor de inzet en gezelligheid.

 

Geplaatst in Feestvereniging

Zomerfeest Westendorp, kaartverkoop Boh Foi Toch

IMG_1395

Vrijdag 23 juni v.a. 20.30 u. Boh Foi Toch en DJ Kay Heezen tijdens het zomerfeest in Westendorp. De voorverkoop voor de leden zit erop, er zijn al veel kaarten verkocht.
Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk kaarten te kopen bij café de Vos in Westendorp.
Wees er snel bij, mis dit feest niet!!

Leden €8,00 (op vertoon van oranje ledenkaart)
Niet leden €12,50

 

Geplaatst in Feestvereniging

Openluchtconcert Westendorps Fanfare

HET CONCERT GAAT DOOR!!

Poster_A4_openluchtconcert_2017

Geplaatst in Home