Zoals ieder jaar in de zomer, trakteert Westendorps Fanfare haar publiek op een sfeervol buitenconcert. Traditiegetrouw vindt dit concert plaats in de Slangenburg, op dezelfde plek als vorig jaar, bij de parkeerplaats nabij het kasteel. Op zondagmorgen 14 juli bent u van harte welkom bij ons, van 11.00 tot +/- 13.00 uur. De toegang is gratis. Een vrije gift wordt erg gewaardeerd.

Westendorps Fanfare zal het publiek in een ontspannen sfeer aan haar trekken laten komen onder leiding van Tjeerd Bollmann.
Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Zo kan men onder meer luisteren naar bekende klanken in het nummer “Vive la France” en naar een fraaie selectie van bekende nummers van “Grease”.

Het orkest hoopt – evenals voorgaande jaren – ook nu weer op veel publiek te mogen rekenen.
Het concert vindt alleen plaats bij redelijke weersomstandigheden. Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt dat de ochtend zelf gemeld op de website en Facebookpagina van de fanfare. Nog een tip: neem een stoel mee voor dit mooie koffieconcert.

 

Op Hemelvaartsdag, 30 mei a.s., zal Westendorps Fanfare weer ouderwets gaan dauwtrappen.

Vanaf  ’s morgens 08.00 uur zal de Fanfare aan een muzikale rondgang beginnen in en om Westendorp. Dit als eerbetoon aan alle donateurs, die nu een keer niet naar de Fanfare hoeven te komen. Wij komen naar hen toe.

Wilt u ook van de muzikale klanken genieten, ga dan dauwtrappen in de buurt van Westendorp.

Wie weet komt u ons nog tegen. We vertrekken om 08.00 uur bij Kulturhus De Vos.

Tussen 08.00 uur en 10.00 uur kunt u ons dan tegenkomen rond de Keppelbroeksdijk, Veldkamperstraat en Stubbelderweg. Tussen 10.00 en 12.00 uur bevinden we ons ten noorden van het dorp, Krommestraat, Stadsheidelaan en Lankerdijk . Na de middag bezoeken we het gedeelte rondom het Noorderbroek. Rond 14.00 uur zullen we waarschijnlijk weer terug zijn bij ons vertrekpunt.

Om dit soort activiteiten mogelijk te maken, maar ook bijvoorbeeld nieuwe muziekstukken te kunnen kopen, de instrumenten te onderhouden, is er natuurlijk geld in kas nodig. Op zaterdagochtend 18 mei kwamen wij langs de deuren in Westendorp om krentenbollen te verkopen. Deze ochtend hebben wij goed verkocht. Wij willen u dan ook hartelijk bedanken voor uw steun aan onze vereniging!

Op zaterdag 18 mei organiseert Westendorps Fanfare een krentenbollenactie. De leden van de fanfare komen langs de deuren in Westendorp om heerlijke, verse krentenbollen te verkopen. Vanaf half 10 kunt u hen verwachten bij u aan de deur. De krentenbollen zijn gebakken door Bakkerij Heijerman en ze kosten € 3,50 per zakje en 2 zakjes voor 6 euro. We willen met deze actie proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Fanfare, zodat we weer kunnen investeren in nieuwe instrumenten en muzieknummers. Wilt u ook genieten van deze heerlijke krentenbollen, maar woont u niet in Westendorp? Dan kunt u deze bestellen via info@westendorpsfanfare.nl en ophalen op 18 mei in Westendorp.

Zondagmorgen 27 januari jl. hebben we Johan Meerdink een muzikale hulde gebracht in de Johanneskerk te Lichtenvoorde. Johan werd deze morgen gehuldigd vanwege 50 jaar organist. Tevens werd hij koninklijk onderscheiden voor zijn vele verdiensten voor de kerk en de diverse muziekverenigingen, waaronder Westendorps Fanfare.
Johan namens Westendorps Fanfare van harte gefeliciteerd.

Afgelopen zaterdag een zeer geslaagd concert gegeven samen met Euterpe uit Halle. Dit was het eerste concert in ons jubileum jaar. Wij zijn namelijk maar liefst 90 jaar!.
De zaal was feestelijk aangekleed en alle muzikanten hadden hun beste outfit aan gedaan. Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft meegewerkt om dit mogelijk te maken.

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare 2019

Westendorps Fanfare geeft op zaterdag 5 januari een nieuwjaarsconcert met medewerking van muziekvereniging Euterpe uit Halle. De avond start om 20.00 uur in Kulturhus De Vos en het thema van deze avond is “Night of the Music”.  We zullen dan vele bekende nummers spelen van o.a. Queen en The Beatles.

 

Leden van Westendorps Fanfare zijn zondag 9 december aanwezig op de kerstmarkt in Varsseveld op vrijdag 21 december op de weekmarkt in Varsseveld.
Onze huis-aan-huisverkoop in Westendorp is op 28 december. Steunt u ons?

Op 22 december is er weer een kerstsamenzang in Kulturhus De Vos. Samen met zangvereniging DES zullen wij deze avond verzorgen. Bij binnenkomst zal u al begroet worden door midwinterhoorn blazers van d’Olde Roop. Laat u vervolgens binnen verrassen door de mooie muzikale klanken van DES, sopraan Irma ten Brinke en Westendorps fanfare. Zo komt u helemaal in de kerstsfeer.

De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Op zaterdag 24 november organiseert muziekvereniging Euterpe uit Halle een Night of the Music.
Westendorps Fanfare zal hier samen met Euterpe optreden. De avond begint om 20 uur bij zaal Nijhof in Halle