Huldigingen bij Westendorps Fanfare

Zaterdag 7 april jongstleden gaf Westendorps Fanfare haar voorjaarsconcert. Tijdens dit concert werden maar liefst 4 leden gehuldigd door de heer Graffelman namens de MBGF: Gerald Verstraaten (25 jaar), Willie Semmelink – Leneman (65 jaar), Erna Wolsink – Semmelink (40 jaar) en Bennie Bel (40 jaar).

Allen zijn actieve leden van de fanfare, hetzij in het bestuur, hetzij in de muziekcommissie. Maar ook bij andere hand en span diensten kunnen we op hen rekenen. Wij zijn dan ook ontzettend blij met hen en willen ze bij deze nogmaals van harte feliciteren!! We hopen dat ze nog lang bij onze fanfare muziek blijven maken.

Naast deze 4 leden werd ook ons ere lid Betsie Chevalking – Wennink in het zonnetje gezet. Zij is al 80 jaar lid van Westendorps Fanfare. Hiervoor kreeg zij een bloemetje overhandigd door voorzitter Henri Kolenbrander. Zij was hierdoor blij verrast!

Tijdens het voorjaarsconcert werd ook de donateursprijs uitgereikt. Dit keer een pellet terrashaard, volledig beschikbaar gesteld door Houtcv Nederland. Mevrouw ter Maat is de gelukkige winnares!
Gefeliciteerd met uw mooie prijs!

 

Geplaatst in Geen categorie

Steun Westendorp in de Rabobank Clubkas Campagne

Bent u lid van de Rabobank? Dan kunt u verschillende initiatieven in Westendorp steunen door uw stem te laten gelden in de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen, waarvan hij/zij er twee op de zelfde club mag stemmen. Wij hopen dat u daarbij ook aan Westendorp denkt!

U kunt stemmen van 5  tot en met 19 april. Leden van de Rabobank ontvangen een stemkaart. Volg de aanwijzingen op de stemkaart en kies welke vereniging of stichting uw steun kan gebruiken.

De initiatieven in Westendorp zijn:

  • Westendorps Belang 
  • Kulturhus de Vos
  • Sportvereniging Westendorp
  • Feestvereniging Westendorp
  • Westendorps Fanfare
  • SEV (Sport en Vriendschap) Westendorp
  • Minerva toneelvereniging Westendorp
  • Zangvereniging – Door Eendracht Sterk (DES) (staat onder Varsseveld)
  • N.Joy – Zangvereniging.
Geplaatst in Geen categorie

Koningsdag 2018 Vrijdag 27 April

Geplaatst in Geen categorie

Voorjaarsconcert Westendorps Fanfare

Op zaterdagavond 7 april geeft Westendorps Fanfare haar jaarlijkse voorjaarsconcert.

Het programma start om 20.00 uur in “Kulturhus de Vos” te Westendorp. Tijdens dit concert zal de fanfare onder leiding van Tjeerd Bollmann onder andere Hymn of Glory, Virginia, Olympic Spirit en de mars 76 Trombones voor u spelen.

De toegang voor deze muzikale avond is gratis.

Tijdens dit concert reiken wij ook de donateursprijs uit. Alleen donateurs kunnen meedoen aan deze verloting. Deze keer is de prijs een mooie pellet terrashaard van Houtcv Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

We hopen u allen deze avond te mogen begroeten!

Mogen wij u ook vast erop attenderen dat we op zaterdag 26 mei een huis-aan-huis krentenbollenactie houden in Westendorp. We kunnen uw steun als vereniging goed gebruiken.

 

Geplaatst in Geen categorie

Rabo Clubkas 2018: help Westendorpse Fanfare met jouw stem

Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank Graafschap stelt hiervoor maar liefst 150.000 euro beschikbaar, dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Graafschap. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we mooie dingen doen.

 

Stem op ons van 5 t/m 19 april 2018
Leden van Rabobank Graafschap ontvangen begin april een stemkaart, daarmee mogen zij online vijf stemmen uitbrengen waarvan 2 op dezelfde club. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij  op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor!

 

Lid worden

Ben je al wel klant van Rabobank Graafschap, maar nog geen lid? Word dit dan voor 1 maart 2018 via rabobank.nl/leden en stem mee!

 

Informatie Rabo Clubkas
Wil je meer weten over deze mooie actie? Kijk op http://rabo.nl/nkl/clubkas

Geplaatst in Geen categorie

Westendorps Fanfare naar concours in Zutphen.

En eindelijk was het zondag 26 november, dé dag dat het moest gebeuren, om half 8 in de ochtend vertrokken we met de bus richting Zutphen. We mochten als eerste optreden met als voordeel dat we ook op het podium mochten inspelen, dit geeft vaak al iets meer rust en vertrouwen. Iedereen pakte zijn of haar spullen en ja, dit jaar was al het benodigde materiaal gelijk al mee gekomen. (Wel fijn, want de trouwe supporters van destijds zaten nu al bij in de bus….) En omdat er elke keer tijdens een concours wel iets gebeurt waar jaren later nog over gesproken wordt,  kon het deze keer ook niet uitblijven … een naad van de broek begaf het op een  vreselijk verkeerd moment op een vreselijk verkeerde plek … gelukkig viel de schade mee en had dit gebeuren geen invloed op ons spelen (nemen we aan J).

We hebben de 3 mooie nummers naar eer en geweten uitgevoerd en dat in het laatste stuk een (pauk)stok z’n eigen gang ging hebben we maar gewoon voor lief genomen . Voor ons gevoel hadden we fijn muziek gemaakt en lag ons lot in handen van de jury.

Om 14.00 was de uitslag bekend en werd ons harde werken fantastisch beoordeeld: een eerste prijs met promotie!!! 85,75 punten. Wat waren we blij en trots!! Al die uren van oefenen en herhalen had zijn vruchten afgeworpen! De felicitaties en knuffels gingen over en weer.

De terugreis werd uiteraard heel gezellig en de aankomst bij de Vos was overweldigend! Versieringen en zelfs vuurwerk gaf ons een warm welkom. Via een prachtig versiert café liepen we naar de grote zaal waar zangvereniging DES een tweetal prachtige nummers voor ons zong. Mooie teksten als “iedereen  heeft zo zijn dromen” pasten perfect bij de euforische stemming.

Mooi dat een klein dorp groot kan zijn door zo met elkaar om te gaan. Ook kwamen er mensen van zusterverenigingen ons de hand schudden en dronken gezellig een glaasje mee. Om 17.30 genoten we gezamenlijk van een warme hap om daarna tevreden en voldaan huiswaarts te keren.

Natuurlijk moet je voor zo’n dag enorm veel dingen regelen en voorbereiden, zowel voor als achter de schermen. En dan moet je ook mensen gaan bedanken, maar wat als je iemand vergeet …. daarom via deze weg voor iedereen die ook maar iets heeft bijgedragen aan deze dag: onze hartelijke dank, fijn dat wij als WFF hebben mogen genieten van jullie bijdrage en steun!

Geplaatst in Geen categorie

Beatrixavond zaterdag 10 Februari 2018

Naamloos

Geplaatst in Geen categorie

Informatie Avond Glasvezel Buitengebied

Op 6 februari in De Vos is er een Informatie avond over Glasvezel in het buitengebied van Westendorp.

U bent van harte welkom vanaf 19:30

Klik hier voor meer informatie

Geplaatst in Geen categorie

Oproep bewoners buitengebied

Beste inwoners van het buitengebied Westendorp

U heeft enige tijd geleden een enveloppe in de bus gekregen met informatie over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Aan de aanleg zit wel één voorwaarde: 50% van alle aangeschreven adressen moet meedoen, dat zijn er in het hele gebied  Achterhoek Zuid zo’n 5600. We horen nu geluiden als: ‘Dat halen we gemakkelijk, iedereen hier wil meedoen’. Maar er zijn wel degelijk ook bewoners die er niet van overtuigd zijn dat zij er baat bij hebben. ‘Ik heb via de schotel een goede ontvangst en internet gebruik ik niet’, zijn dan argumenten die zij hanteren. En ja, het kost geld en meer dan in plaatsen waar al glasvezel ligt, of minstens (coax)kabel.

Toch is het belangrijk om mee te doen, ook al ga je er persoonlijk niet veel op vooruit of wil je het niet gebruiken. De waarde van je huis gaat namelijk wel omhoog. Aanleg en aansluiting achteraf kost namelijk fors geld, €995,= minimaal, dit is buiten het abonnement en vastrecht om! Voor nieuwe bewoners kan dat een reden zijn om naar een ander huis om te kijken, waar wel glasvezel ligt. Het goedkoopste abonnement voor één jaar (dat is de kortste periode die u moet afnemen), is goedkoper dan de goedkoopste aanleg later! (ergens rond de €680,=)

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen met een juiste beslissing, organiseren de ambassadeurs van Westendorp op 6 februari vanaf 19.30 uur een inloopavond in “de Vos”.

Daar zijn dan ambassadeurs aanwezig voor algemene vragen en informatie, maar ook een wederverkoper voor providerpakketten, zowel voor particulieren als bedrijven.

Dit is Electro World Leneman. Zij kunnen u in detail adviseren welk pakket het best past in uw situatie. U kunt dan het getekende formulier bij hen inleveren.

Tevens heeft Leneman een leuke actie waarbij “Kulturhus De Vos” gesponsord wordt, €10,= voor ieder afgesloten abonnement!   

Voor een goed advies is het wel belangrijk om te weten wat voor pakket u nu hebt en wat u in de toekomst nog extra zou willen. Er zijn namelijk wel verschillen tussen de verschillende providers.

Laten we deze kans niet voorbij gaan en zorgen dat we minimaal de 50% deelname halen!

Het is nu of nooit……

 

Wij hopen u graag te zien!

Ambassadeurs Glasvezel Westendorp

 

Geplaatst in Geen categorie

Vacatures voor het Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur formeel uit 3 personen.

Wie oh wie wil ons komen versterken om de kleine maar enthousiaste groep te helpen.

u kunt zich melden via mail;   sevwestendorp@hotmail.com

of bel naar Karin Kraaijenbrink – Burgers  06-29427594

Silvia  Cancian                                06-23421079

Ineke Groot Jebbink                      06-12990448

Appje sturen kan ook.

Geplaatst in Geen categorie