Gert Lovink (links) en Bert te Slaa zetten Valentijnsdag 14 februari de nieuwe keuken en het nieuwe cafetaria van Kulturhus de Vos op de kaart met twee ‘knallers’.

Gert Lovink (links) en Bert te Slaa zetten Valentijnsdag 14 februari de nieuwe keuken en het nieuwe cafetaria van Kulturhus de Vos op de kaart met twee ‘knallers’.

Zondag 14 februari zet Kulturhus de Vos in Westendorp de nieuwe keuken en het vernieuwde cafetaria op de kaart. Na de feestelijke heropening van het terras afgelopen september is het de tweede mijlpaal voor de Stichting Westendorphuus. Die is samen met plaatselijke ondernemers en veel vrijwilligers al ruim een jaar bezig met het omvormen van café/zaal De Vos in een eigentijds Kulturhus met moderne keuken. Voor dat laatste  is onder andere een nieuwe kok aangetrokken.

Onder het motto ‘De Vos zet de keuken op de kaart’ resulteert dat zondag 14 februari in twee smakelijke acties.  In de serre en in het café kunt u die dag vanaf 13.00 uur terecht voor een Valtentijns-verrassingsmenu van drie gangen voor 15 euro per persoon. Kok Bert te Slaa zet zijn beste beentje voor om daar een hartveroverend culinair hoogstandje van te maken. Bij het cafetaria kunt u eveneens vanaf één uur  terecht voor een zak patat met een snack voor slechts één euro per persoon. Na deze knallers van de eerste orde op de 14 februari  is het café De Vos door de weeks dagelijks geopend (behalve maandag) vanaf 11.00 uur. De keuken is actief vanaf 12.00 uur. Het cafetaria van De Vos is open van dinsdag tot en met zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur en zondags van 12.00 tot 20.00 uur. Gebiedsmakelaar Inge Waarlo van de gemeente Oude IJsselstreek verricht zondag om 13.00 uur de openingshandeling.