Beste inwoners van het buitengebied Westendorp

U heeft enige tijd geleden een enveloppe in de bus gekregen met informatie over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Aan de aanleg zit wel één voorwaarde: 50% van alle aangeschreven adressen moet meedoen, dat zijn er in het hele gebied  Achterhoek Zuid zo’n 5600. We horen nu geluiden als: ‘Dat halen we gemakkelijk, iedereen hier wil meedoen’. Maar er zijn wel degelijk ook bewoners die er niet van overtuigd zijn dat zij er baat bij hebben. ‘Ik heb via de schotel een goede ontvangst en internet gebruik ik niet’, zijn dan argumenten die zij hanteren. En ja, het kost geld en meer dan in plaatsen waar al glasvezel ligt, of minstens (coax)kabel.

Toch is het belangrijk om mee te doen, ook al ga je er persoonlijk niet veel op vooruit of wil je het niet gebruiken. De waarde van je huis gaat namelijk wel omhoog. Aanleg en aansluiting achteraf kost namelijk fors geld, €995,= minimaal, dit is buiten het abonnement en vastrecht om! Voor nieuwe bewoners kan dat een reden zijn om naar een ander huis om te kijken, waar wel glasvezel ligt. Het goedkoopste abonnement voor één jaar (dat is de kortste periode die u moet afnemen), is goedkoper dan de goedkoopste aanleg later! (ergens rond de €680,=)

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen met een juiste beslissing, organiseren de ambassadeurs van Westendorp op 6 februari vanaf 19.30 uur een inloopavond in “de Vos”.

Daar zijn dan ambassadeurs aanwezig voor algemene vragen en informatie, maar ook een wederverkoper voor providerpakketten, zowel voor particulieren als bedrijven.

Dit is Electro World Leneman. Zij kunnen u in detail adviseren welk pakket het best past in uw situatie. U kunt dan het getekende formulier bij hen inleveren.

Tevens heeft Leneman een leuke actie waarbij “Kulturhus De Vos” gesponsord wordt, €10,= voor ieder afgesloten abonnement!   

Voor een goed advies is het wel belangrijk om te weten wat voor pakket u nu hebt en wat u in de toekomst nog extra zou willen. Er zijn namelijk wel verschillen tussen de verschillende providers.

Laten we deze kans niet voorbij gaan en zorgen dat we minimaal de 50% deelname halen!

Het is nu of nooit……

 

Wij hopen u graag te zien!

Ambassadeurs Glasvezel Westendorp