Ynske Breukelaar heeft een ontwerp gemaakt voor de buitenzijde van De Vos. Op deze pagina vindt u een impressie hoe de buitenzijde van het café er uit zou kunnen zien.

devosterras1

Om het pand aan de buitenzijde wat meer allure te geven, is het voorstel om de muren van het hoofd- gebouw een lichte tint te geven ( wittint/ lichte grijstint ). Het houtwerk wordt dan antraciet. Het gebouw, waarin de zaal zich bevindt, blijft zoals het is. Alle kozijnen in een wittint.

Plattegrond Terras De Vos Westendorp Ynske Breukelaar

Het terras wordt groter en krijgt verscheidene zit- groepen: loungebanken, terrasstoelen en tafels op zit/stahoogte met barkrukken. Bij de cafetaria komen picknicksets en een bank in een roodtint.Een uitkijkbank geeft tevens richting aan de entree naar de serre.Op de grond komen grote,grijze betontegels.

- Er is een voorstel gedaan voor verschillende stijlen zitmeubelen en tafels. De uiteindelijke keuze is nog  niet definitief. Grote creme-kleurige parasols van Grolsch komen bij de zitgroepen te staan.

– Er is een voorstel gedaan voor verschillende stijlen zitmeubelen en tafels. De uiteindelijke keuze is nog niet definitief. Grote creme-kleurige parasols van Grolsch komen bij de zitgroepen te staan.

devosterras

Inspiratie voor het interieur. Hierover later meer..

Inspiratie voor het interieur. Hierover later meer..