De 2 coördinatoren van het oud papier doen er altijd alles aan om er voor te zorgen dat elke maand het oud papier overal wordt opgehaald. We zijn blij dat u elke keer alles weer op tijd netjes aan de weg zet zodat wij met de opbrengst hiervan de kinderen van de beide scholen in Westendorp wat extra’s kunnen bieden.

Het kan zijn dat door de werkzaamheden aan de Doetinchemseweg dit af en toe wat minder soepel gaat dan alle inwoners gewend zijn. Daarom is het bijvoorbeeld in juli voorgekomen dat een klein deel van de route per ongeluk is overgeslagen. Onze excuses hiervoor. Wij vragen uw begrip en medewerking en vinden het dan ook fijn als u uw oud papier op een voor de vrachtwagen goed te bereiken plek uw neerzet zolang de werkzaamheden duren.

Vanavond is er een ander probleem ontstaan doordat 1 van de chauffeurs helaas op het laatste moment verhinderd was. Alle chauffeurs die op de lijst staan als vrijwilliger zijn vervolgens benaderd waarna er geen vervanging is gevonden.

Daarom is er vanavond maar 1 vrachtwagen, in plaats van 2, gaan rijden. Er zijn extra helpers ingeschakeld, maar dat garandeert niet dat deze wagen in één avond alle adressen kan aandoen. We bieden u bij deze onze excuses aan wanneer u voor niks uw oud papier heeft buiten gezet.

Wij doen er alles aan om het oud papier elke maand zo goed mogelijk op te halen.

Wij kunnen echter altijd nog extra vrijwilligers, vooral chauffeurs, hiervoor gebruiken. U kunt zich dan ook aanmelden bij Theo Hek of Maarten Legters als u mee wilt helpen oud papier ophalen. U wordt dan een paar keer per jaar hiervoor ingedeeld.

Vriendelijke groeten

Kirsten Hek

Voorzitter Ouderraad OBS Leemvoort.