Tijdens de nationale burendag op 26 september aanstaande opent Kulturhus De Vos in Westendorp officiëel haar vernieuwde terras. Dit wordt vanaf 12.00 u. feestelijk gevierd met de dorpsbewoners, alle vrijwilligers en de Westendorpse verenigingen.

Tijdens deze dag zijn er verscheidene activiteiten, waaronder een veiling vanaf 13.30 u. Tijdens deze veiling is het de bedoeling dat Westendorpers (maar dat mogen uiteraard ook anderen doen) gratis unieke items inbrengen. De inbreng kan ook een dienst zijn of een bijzonder aanbod, bijvoorbeeld een avondje eten aan huis voor vier personen. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan het kulturhus.
De veilingsitems kunnen online op www.westendorp.nl/veiling bekeken en/of aangemeld worden en de items zijn tussen 19 t/m 26 september in het kulturhus te zien.

Indien u verhinderd bent op 26 september kan er ook online of op de speciaal georganiseerde kijkavond op 25 september (van 19.00-20.30 uur) geboden worden op de verschillende items.

De veilingsitems worden op 26 september door een veilingmeester tegen opbod verkocht. Voor vragen/opmerkingen kunt u terecht bij Adry Jansen 0628615316.

De Westendorpse burendag is vooral bedoeld om de inwoners nog meer dan dat al het geval is bij het kulturhus te betrekken. Deze nieuwe hoedanigheid van voorheen Café Zaal De Vos begint in Westendorp al aardig vorm te krijgen.

Zorg dat je erbij bent!

naar de veiling>