Gewijzigde locatie! De muzikanten zullen hun concert houden achter de parkeerplaats bij het kasteel. Rotonde bij de hertjes rechtsaf richting kasteel en dan linksaf de parkeerplaats op.
Tot zondag.

Zoals ieder jaar in de zomer, trakteert Westendorps Fanfare haar publiek op een sfeervol buitenconcert. Traditiegetrouw vindt dit concert plaats in de Slangenburg, bij de rotonde in de nabijheid van de hertjes. Ditmaal gebeurt dat op 8 juli van 11.00 tot +/- 13.00 uur. De toegang is gratis. Een vrije gift wordt erg gewaardeerd.

Westendorps Fanfare zal het publiek in een ontspannen sfeer aan haar trekken laten komen onder leiding van Johan Meerdink.
Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Zo kan men onder meer luisteren naar de spetterende klanken van The Olympic Spirit en naar een fraaie selectie van bekende nummers van The Beatles.

Het orkest hoopt – evenals voorgaande jaren – ook nu weer op veel publiek te mogen rekenen.
Het concert vindt alleen plaats bij redelijke weersomstandigheden. Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt dat op zondagochtend 8 juli gemeld op de website en via de sociale media van de vereniging. Nog een tip: neem een stoel mee voor dit mooie koffieconcert.

De donderdag na dit concert is onze laatste repetitie en hier maken we weer een  ‘open repetitie’ van. Dat betekent dat we, bij mooi weer, buiten bij Kulturhus De Vos zullen spelen en u onder het genot van een drankje gezellig mee kunt luisteren. Is het weer minder goed gestemd, dan gaan we gewoon naar binnen, in de zaal en bent u hier uitgenodigd. Deze avond zal om 19.45 uur beginnen.